Известие

Collapse
No announcement yet.

Превиших километрите за смяна на маслото с 9 хиляди какво да очаквам

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
    Колега няма проблеми нищо не са 19 хил за едно масло, още повече е минал 1 месец само.. А мен ми е чудно как си го постигнал, колега ти през тоя месец слиза ли от тази кола
    Ами колега два пъти ходих до Милано и се връщах, няколко пъти Силистра София и на още две три места и станаха и аз не разбрах как
    Last edited by PSAVOV; d.m.y г., 07:57.

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      На чисто новите коли те викат в сервиз за смяна на 15К. Ти ако е имало някакъв проблем си щял да го чуеш (тропане на клапани и т.н.). А и то ако без да знаеш си сипал някое менте, сигурно след 5К изминати ще е по-вредно за мотора ти отколкото хубаво напълно синтетично масло след 19К... Според мен ако не е изтропало нещо си карай джета (не, че друго можеш да направиш де)
      Еми да хубаво е да е налял синтетика ама той е налял полусинтетично и е карал 19 000км с него
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Еми да хубаво е да е налял синтетика ама той е налял полусинтетично и е карал 19 000км с него
        Ми значи лошо ако е такава случката ама какво да направи - да отвори профилактично мотора за ревизия ли..? Ако нищо не хлопа и не тропа аз проблем не виждам...

Comment

Айде стига сме се вживявали.Кой знае още какви золуми са правени по колите, преди да ги купим?Просто ще смени колегата маслото малко по-рано следващия път и толкоз.Случват се такива неща,въпреки желанието ни да сме изрядни.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Еми да де и аз това казах, да го сменя и да забравя
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Селениа WR 5w40 не беше ли пълна синтетика!
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                и аз мисля, че е пълна синтетика
                Last edited by PSAVOV; d.m.y г., 15:49.

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
                  Не е.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                    Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
                    Глупости говорите Wr 5w40 е полу-синтетика!!! За това по горния пост писах ако беше синтетика не е проблем, ама полу малко кофти, но пак казвам нищо си му няма Но друг път повече от 9 000км не минавай с това WR
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Глупости говорите Wr 5w40 е полу-синтетика!!! За това по горния пост писах ако беше синтетика не е проблем, ама полу малко кофти, но пак казвам нищо си му няма Но друг път повече от 9 000км не минавай с това WR
                      Е коя тогава е пълната синтетика на Селениа за дизел ?
                      5w30 дето я има от няколко години ?
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

http://www.yacco-bulgaria.com/products.html Модераторите ако сметнат че е реклама да го махнат,но все пак погледнете тука смятaм че има добър избор от масла.
                        Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 19:38.
                        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Няма да го махам, но мисля че темата се отклони достатъчно от първоначалната идея и я считам за приключена.
                          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                          X